Suz Van Boeckel

Deze ambassadeur met meer dan 80 goed gevulde levensjaren op de teller in enkele zinnen omschrijven, is een haast onmogelijke opdracht. Moeders van het Begijnhof, de Poppentovertrein, De Boekerij voor Lierse goede doelen, toneellabo Arlecchino (één van de oudste leden): het zijn maar enkele van de vele initiatieven die Suz nam om de kinderen en volwassenen van Lier schoonheid, plezier en verbondenheid te schenken.

Haar oog voor schoonheid is haar grote passie. In ons mooie stadje met prachtig erfgoed is het tegelijk een zegen, maar soms ook een vloek of bron van pijn wanneer ze ziet hoe nonchalant er met die schoonheid wordt omgesprongen.

“Als senior vind ik het belangrijk dat missie2500 zich inzet voor toegankelijke dienstverlening voor iedereen waarbij maximaal respect is voor de onafhankelijkheid van iedere persoon, wat zijn of haar leeftijd ook mag zijn. Verder verwacht ik van missie2500 dat ze het rijke culturele aanbod in de stad koesteren en ondersteunen en zorg dragen voor de schoonheid en authenticiteit van ons erfgoed.

Ik heb veel vertrouwen in het team van missie2500. Hun eenvoud en authenticiteit heeft me van bij de eerste kennismaking – een simpele Hey op de markt- meteen aangesproken. Blijf die empathie en luisterbereidheid vasthouden. Mijn steun hebben jullie. Veel succes!”