24 december 2023 – Nieuwsbericht missie2500

Onze Arno Lievens legde deze week de eed af als lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst (BCSD) van het Lierse OCMW. In deze dagen van licht, warmte en hoop legt hij uit waarom sociaal beleid zo belangrijk voor hem is en het verschil kan maken.

“Mijn zus en ik zijn grootgebracht door een alleenstaande mama. Ik zag mama vechten voor de kansen en toekomst van haar kinderen. Ze deed dat in onze sociale woning met heel weinig financiële middelen.

Ik heb het geluk gehad al die kansen te hebben gekregen. En daar zal ik mijn fantastische mama én het sociaal vangnet dat er voor ons was altijd dankbaar voor zijn.

Als lid van het Bijzonder Comité ben dus ik dus enorm gemotiveerd om in Stad Lier mee het verschil te maken voor de mensen die óók vechten voor hun kansen en die van hun kinderen.”

Contact voor dit bericht