13 september 2023 – Persbericht

Björn Gielen, eigenaar van het bekende Lierse café Sint-Gummarus, zet zich achter het nieuwe politieke project missie2500. Dat liet de gekende Lierenaar weten tijdens een speeddate die missie2500 vanavond organiseerde op het terras van het café. “Lier en Koningshooikt hebben veel onontgonnen potentieel. Missie2500 heeft me geïnspireerd om daar iets mee te doen en mee te timmeren aan de toekomst.”

Björn Gielen woont in het centrum van Lier, is politiek onafhankelijk en bekend als de eigenaar van café Sint-Gummarus en als gedreven event- en projectmanager. Hij is enthousiast over missie2500, het nieuwe stads- en dorsproject in Lier en Koningshooikt: “Na enkele goede gesprekken heb ik besloten hier met veel goesting m’n schouders onder te zetten. Mijn liefde voor Lier drijft me. Ik ben ervan overtuigd dat deze frisse wind in de lokale politiek welkom is.”

Als eigenaar van een van de bekendste cafés van Lier – zelf gebruikt het café graag de hashtag #gezelligstecafevanlier – is Björn sterk verbonden met de stad en voelt hij wat er leeft: “Ik wil een positieve impact hebben op Lier en Koningshooikt. Er is nog veel onontgonnen potentieel, onder andere op het vlak van welvaart voor alle inwoners, duurzaamheid en inclusiviteit. Dat potentieel moeten we ontginnen en verder doen groeien. We mogen ambitieus zijn. En tegelijk moeten we het unieke, familiale karakter van Lier en Koningshooikt vrijwaren. Missie2500 is voor mij de perfecte kans om daar iets mee te doen. Ik voel me geïnspireerd om mee aan de toekomst te timmeren.”

Stijn Coenen en Geert Marrin, mede-initiatiefnemers van missie2500 sluiten zich bij Björn aan: “We zijn heel blij dat iemand met de capaciteiten van Björn zich achter missie2500 schaart, samen met heel wat andere geëngageerde Lierenaars en Hooiktenaren. Hun enthousiasme, kennis, vaardigheden en netwerk zijn cruciaal om een toekomst voor Lier en Koningshooikt te maken om trots op te zijn. We kijken enorm uit naar de komende weken en maanden.”

Bjorn Gielen

Contact voor dit bericht